fbpx

Είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση για να εισαχθεί στο διαδικτυακό κόσμο

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί τον κορμό των υπηρεσιών της Disolt

Κατά τη διάρκεια κατασκευής μιας ιστοσελίδας αλλά και μετέπειτα, εφαρμόζουμε ποικίλες τεχνικές οι οποίες θα βοηθήσουν στη διάδοση, αναγνωρισιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και κατ΄ επέκταση στις μετατροπές των επισκεπτών σε καταναλωτές. Οι τεχνικές αυτές δεν περιορίζονται μόνο στο SEO αλλά και σε πολλές ακόμη.

Συνεπώς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε πολλά επιμέρους τεχνικά, λειτουργικά και αισθητικά σημεία τόσο κατά την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και στη συνέχεια με τη χρήση ποικίλων τεχνικών και εργαλείων που διαθέτουμε.

disoltios-xaraktiras

Γιατί να φτιάξετε τη δική σας Ιστοσελίδα;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι μία και είναι πολύ απλή. Αρχικά, κάθε επιχείρηση χρησιμοποιεί εργαλεία. Έτσι και η ιστοσελίδα είναι ένα εργαλείο το οποίο βοηθάει την επιχείρηση στην αύξηση της ψηφιακής της προβολής, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη Αναγνωρισιμότητα – Brand Awareness της. Μια ιστοσελίδα έχει απεριόριστες δυνατότητες και μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά με τους πελάτες σας. Επιπλέον, ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις που έχουν παρουσιαστεί το 2021, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός που εφαρμόζεται σταδιακά στην Ελλάδα τόσο για όλες τις επιχειρήσεις, όσο και για όλο τον κόσμο.

Τι προσφέρει μια ιστοσελίδα στην επιχείρηση σας;

Online Παρουσία 24/7

Η ιστοσελίδα σας λειτουργεί όλο το 24ωρο

Ευκαιρίες ανάπτυξης

Ανάπτυξη του μεριδίου σας στην αγορά

Brand Awareness

Η επιχείρηση σας γίνεται γνωστή σε περισσότερο κόσμο

Σύγχρονη προβολή

Μπορείτε να αναδείξετε την εικόνα της επιχείρησης σας

Ψηφιακή Προσαρμογή

Προσαρμογή στις νέες ψηφιακές απαιτήσεις της εποχής

Δεδομένα

Συλλογή Χρήσιμων Στατιστικών Δεδομένων

Πως δουλεύει η εταιρεία μας!

Βήμα 1 Βήμα 2 Βήμα 3ο Βήμα 4ο Βήμα 5 Βήμα 6

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ψηφιακής εποχής που διανύουμε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ιστορία του Παγκόσμιου Ιστού

Ήταν Μάρτιος του 1989 όταν Tim Berners-Lee, ένας Βρετανός επιστήμονας, εφηύρε τον παγκόσμιο ιστό γνωστό και ως World Wide Web, καθώς εργαζόταν στο CERN. Αρχικά, ο Tim δημιούργησε τον παγκόσμιο ιστό για να καλύψει την ανάγκη για αυτοματοποιημένη ανταλλαγή πληροφοριών, μεταξύ των επιστημόνων που βρίσκονταν σε διάφορα πανεπιστήμια σε όλο το κόσμο. Μέχρι τα τέλη του 1990 ο Tim έχοντας την στήριξη και την βοήθεια του Robert Cailliau, ενός Βέλγου μηχανικού συστημάτων, κατάφερε να υλοποιήσει τον πρώτο Web Server και Web browser μέσα στο CERN. Από τότε ο παγκόσμιος ιστός έχει πάρει μια τελείως διαφορετική μορφή και σίγουρα δεν καλύπτει μόνο τις ανάγκες του CERN. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας του διαδικτύου και των υπολογιστών, οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με τον παγκόσμιο ιστό καθημερινά, έχοντας την δυνατότητα να κάνουν σχεδόν τα πάντα μέσα από μια συσκευή. Ούτε ο ίδιος ο Tim δεν θα είχε φανταστεί την έκταση που θα έπαιρνε η εφεύρεση του μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια.

Από το 1995 έως τον Ιούνιο του 2019 οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αυξηθεί από τους 16 εκατομμύρια, στους 4.536 δισεκατομμύρια με ένα ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 26,53%.

Επιπλέον, στην Ελλάδα από το 2002 έως και το 2020 βλέπουμε πως το 80,4%, δηλαδή 8 στα 10 νοικοκυριά, έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από την κατοικία τους (ποσοστό 80,4%). Σε σύγκριση με το 2010 καταγράφεται αύξηση 73,3% στην πρόσβαση στο διαδίκτυο από την κατοικία.

Η αγορά του διαδικτύου έχει τρομακτική ανάπτυξη και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να έχουν κάνει στροφή από τους παραδοσιακούς τρόπους προβολής των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους, στον διαδικτυακό τρόπο. Πλέον η κατασκευή ιστοσελίδας για μια επιχείρηση είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού βρίσκεται στο Internet.

stats-greece-users-2020

Πως να διαλέξω το σωστό όνομα για την ιστοσελίδα μου;

Ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στο ξεκίνημα κάθε νέα ιστοσελίδας…το όνομα της!

Το σωστό όνομα μιας ιστοσελίδας είναι κάτι το οποίο τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να καθοριστεί αυθαίρετα και σίγουρα θα πάρει αρκετό χρόνο για την εύρεση του.

Μα πως; ? Είναι μόνο ένα όνομα…Λάθος!

Ένα όνομα ιστοσελίδας ή αλλιώς Domain Name, παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην δημιουργία του εταιρικού προφίλ της ιστοσελίδας, καθώς και στο πόσο καλά θα μπορεί αν συναγωνιστεί με ανταγωνιστές ιστοσελίδες του ίδιου είδους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ