Κατασκευή Ιστοσελίδων

Είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση για να εισαχθεί στο διαδικτυακό κόσμο

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί τον κορμό των υπηρεσιών της Disolt.

Αναλογιζόμενοι την τέταρτη (4η) βιομηχανικής επανάστασης και με μοναδικό στόχο την ευημερία των πελατών μας, όταν στη Disolt σχεδιάζουμε μία ιστοσελίδα δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα εξής:

Ταχύτητα Φόρτωσης

Ταχύτητα Φόρτωσης

Τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμονής φόρτωσης μίας ιστοσελίδας είναι καίριας σημασίας για την εμπειρία του χρήστη.
Μία ιστοσελίδα που «καθυστερεί να ανοίξει» προϊδεάζει αρνητικά τον επισκέπτη για την μετέπειτα εμπειρία του στην πλοήγησή του.

Mobile Friendly

Mobile Friendly

Το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών με ποσοστά άνω των 80% σε πολλές περιπτώσεις επισκέπτονται ιστοσελίδες από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Λόγω της διαφοράς στο μέγεθος της οθόνης μεταξύ ενός κινητού και ενός Η/Υ καίριας σημασίας είναι η σωστή προσαρμογή των ιστοσελίδων στα κινητά τηλέφωνα, διευκολύνοντας τους επισκέπτες κατά την πλοήγησή τους.

User eXperience

User eXperience

Η εμπειρία του χρήστη (User eXperience) κατά τη διάρκεια της πλοήγησής του σε μία ιστοσελίδα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για το εάν θα φύγει στα πρώτα δευτερόλεπτα, εάν θα ξαναεπισκεφθεί την ιστοσελίδα και εάν θα αγοράσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία.

SEO Friendly

SEO Friendly

Υπάρχουν γνωστές και δημοφιλείς ιστοσελίδες και υπάρχουν και άγνωστες.
Προφανές είναι ότι οι γνωστές ιστοσελίδες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία ροή εσόδων στην επιχείρηση.
Το SEO είναι αυτό που θα κάνει μια ιστοσελίδα γνωστή και δημοφιλή.

Εμείς από τη μεριά μας για να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας ακολουθούμε μια διαδικασία με τα εξής βήματα

handshake

Ραντεβού & Συζήτηση

Μας ενημερώνετε για τις ανάγκες της επιχείρησης σας, καθώς και το τι έχετε σκεφτεί για την διαδικτυακή προβολή σας.
Εμείς αναλύουμε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε λύσεις.

develop

Σχεδιασμός & Υλοποίηση

Σχεδιάζουμε την δομή της νέας σας ιστοσελίδας, βασισμένη τόσο στους στόχους της επιχείρησης σας αλλά και στο κοινό το οποίο στοχεύεται. Επιπλέον, το γραφιστικό κομμάτι δίνει στην ιστοσελίδα τον τόνο που χρειάζεται για να γίνει ελκυστική και προσιτή.

network

Δοκιμές & Δημοσίευση

Δοκιμάζουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη να υποστηρίξει τους μελλοντικούς επισκέπτες σας και είναι λειτουργική σε όλες τις πτυχές. Έπειτα από την δικιά σας έγκριση, δημοσιοποιούμε την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Ιστορία του Παγκόσμιου Ιστού

Ήταν Μάρτιος του 1989 όταν Tim Berners-Lee, ένας Βρετανός επιστήμονας, εφηύρε τον παγκόσμιο ιστό γνωστό και ως World Wide Web, καθώς εργαζόταν στο CERN. Αρχικά, ο Tim δημιούργησε τον παγκόσμιο ιστό για να καλύψει την ανάγκη για αυτοματοποιημένη ανταλλαγή πληροφοριών, μεταξύ των επιστημόνων που βρίσκονταν σε διάφορα πανεπιστήμια σε όλο το κόσμο. Μέχρι τα τέλη του 1990 ο Tim έχοντας την στήριξη και την βοήθεια του Robert Cailliau, ενός Βέλγου μηχανικού συστημάτων, κατάφερε να υλοποιήσει τον πρώτο Web Server και Web browser μέσα στο CERN. Από τότε ο παγκόσμιος ιστός έχει πάρει μια τελείως διαφορετική μορφή και σίγουρα δεν καλύπτει μόνο τις ανάγκες του CERN. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας του διαδικτύου και των υπολογιστών, οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με τον παγκόσμιο ιστό καθημερινά, έχοντας την δυνατότητα να κάνουν σχεδόν τα πάντα μέσα από μια συσκευή. Ούτε ο ίδιος ο Tim δεν θα είχε φανταστεί την έκταση που θα έπαιρνε η εφεύρεση του μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια.

Από το 1995 έως τον Ιούνιο του 2019 οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αυξηθεί από τους 16 εκατομμύρια, στους 4.536 δισεκατομμύρια με ένα ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 26,53%.

Η αγορά του διαδικτύου έχει τρομακτική ανάπτυξη και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να έχουν κάνει στροφή από τους παραδοσιακούς τρόπους προβολής των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους, στον διαδικτυακό τρόπο. Πλέον η κατασκευή ιστοσελίδας για μια επιχείρηση είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού βρίσκεται στο Internet.

Ανάπτυξη των χρηστών του Internet

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ιστοσελίδες

Στείλτε μας ένα email ή καλέστε μας