fbpx

Είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση για να εισαχθεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Κατασκευή e-Shop

Η κατασκευή e-Shop αποτελεί τον κορμό των υπηρεσιών της Disolt

Κατά τη διάρκεια κατασκευής ενός e-shop αλλά και μετέπειτα, εφαρμόζουμε ποικίλες τεχνικές οι οποίες θα βοηθήσουν στη διάδοση, αναγνωρισιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και κατ΄ επέκταση στις μετατροπές των επισκεπτών σε καταναλωτές. Οι τεχνικές αυτές δεν περιορίζονται μόνο στο SEO αλλά και σε πολλές ακόμη.

Συνεπώς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε πολλά επιμέρους τεχνικά, λειτουργικά και αισθητικά σημεία τόσο κατά την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και στη συνέχεια με τη χρήση ποικίλων τεχνικών και εργαλείων που διαθέτουμε.

disolt-shop-2021-2

Γιατί να φτιάξετε το δικό σας e-Shop;

Εν έτη 2021, όπου οι απαιτήσεις και οι ανάγκες κάθε επιχείρησης ολοένα και αυξάνονται, ένα e-Shop θα σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή για μια διαφορετική πορεία. Το e-Shop είναι ένα εργαλείο το οποίο βοηθάει την επιχείρηση στην αύξηση της ψηφιακής της προβολής, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη Αναγνωρισιμότητα – Brand Awareness της. Επιπλέον, σας δίνει την δυνατότητα να έχετε ένα «ανοιχτό» κατάστημα 24 ώρες το 24ωρο, με αποτέλεσμα να έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε και να πουλάτε τα προϊόντα σας όλη την ημέρα! Ένα e-Shop έχει απεριόριστες δυνατότητες και μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά με τους πελάτες σας.

Τι προσφέρει ένα e-Shop στην επιχείρηση σας;

Νέοι Πελάτες

Πωλήσεις παγκοσμίας εμβέλειας χωρίς περιορισμούς

Αύξηση Τζίρου

Αύξηση τζίρου με νέες online πωλήσεις των προϊόντων σας

24/7 ενεργό

Το e-Shop λειτουργεί όλο το 24ωρο

Ψηφιακή Προσαρμογή

Προσαρμογή στις νέες ψηφιακές απαιτήσεις της εποχής

Brand Awareness

Η επιχείρηση σας γίνεται γνωστή σε περισσότερο κόσμο

Δεδομένα

Συλλογή Χρήσιμων Στατιστικών Δεδομένων

Πως δουλεύει η εταιρεία μας!

Βήμα 1 Βήμα 2 Βήμα 3ο Βήμα 4ο Βήμα 5 Βήμα 6

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα e-Shop και πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ψηφιακής εποχής που διανύουμε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ιστορία του e-Commerce και των e-Shop

Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 90’ όταν με την ανάπτυξη του παγκόσμιου ιστού γεννήθηκε και μια νέα ιδέα, καινοτόμα για την εποχή, αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce). Αν και παλιότερα στην Αμερική το ηλεκτρονικό εμπόριο υπήρχε με άλλου είδους μορφή, η εφεύρεση του παγκόσμιου ιστού από τον Tim Berners-Lee, ήρθε να αναστατώσει την αγορά. Πολλές εταιρείες παρατηρώντας τις μελλοντικές ευκαιρίες που υπήρχαν κρυμμένες σε αυτή την εφεύρεση, επένδυσαν στον παγκόσμιο ιστό δημιουργώντας ιστοσελίδες προβολής προϊόντων, που όμως σου έδιναν την δυνατότητα να αγοράσεις απευθείας από την ιστοσελίδα. Αυτό το είδος ιστοσελίδων ονομάστηκε e-Shop. Η Amazon είναι μία από τις πρώτες που άδραξαν την ευκαιρία και το 1995 άνοιξαν το Amazon.com. Αν και για αρκετά χρόνια η εταιρεία δεν είχε ιδιαίτερα κέρδη και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, κρατήθηκε δυνατή και αποδείχθηκε πως το στοίχημα που έβαλε ο ιδρυτής της Jeff Bezos ήταν όχι απλά μια πολύ σωστή κίνηση αλλά μακροπρόθεσμα απέφερε τρομερά κέρδη τόσο στην εταιρεία του αλλά και στον ίδιο. (*σημειωτέο είναι πως ο Jeff Bezos είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος για το 2018 σύμφωνα με το Forbes).

Εκτός από την ιστορία όμως, τα νούμερα έρχονται να αποδείξουν κατά πόσο το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει επιδράσει τις ζωές μας και πόσο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης των ηλεκτρονικών πωλήσεων έχει ένα μέσο όρο 5,91% από το 2012 έως και το 2019. Αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στο διαδίκτυο για τις αγορές τους.

Λόγοι που οι καταναλωτές στρέφουν την προσοχή τους στις διαδικτυακές αγορές:
1. Εύρος τιμών σε διάφορα προϊόντα
2. Σύγκριση τιμών και προϊόντων
3. Κριτικές αξιολογήσεις από άλλους καταναλωτές
4. Ευκολία στην αγορά χωρίς να μετακινείται ο ίδιος ο καταναλωτής
5. Παράδοση του προϊόντος στον χώρο του

Η Ελληνική αγορά επωφελήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο 2018 καθώς για τα παρακάτω προϊόντα και υπηρεσίες τα νούμερα είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Ποια ήταν η 1η ηλεκτρονική πώληση που έγινε στο διαδίκτυο;

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει επιδράσει τις ζωές μας πάρα πολύ και αυτό φαίνεται από το πόσο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης των ηλεκτρονικών πωλήσεων έχει μέσο όρο 5,91% από το 2012 έως και το 2019. Αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στο διαδίκτυο για τις αγορές τους.

Σήμερα λοιπόν, εκατομμύρια οικονομικές συναλλαγές πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο. Το ερώτημα είναι λοιπόν:

«Πως φτάσαμε έως εδώ; Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που πουλήθηκε στο διαδίκτυο;»

Σύμφωνα με την Pizza Hut το πρώτο πράγμα που πουλήθηκε στο διαδίκτυο ήταν μια πίτσα με πεπερόνι το 1994.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ