Κατασκευή E-Shop

Είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση για να εισαχθεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Κατασκευή e-Shop

Η κατασκευή e-Shop αποτελεί τον κορμό των υπηρεσιών της Disolt

Κατά τη διάρκεια κατασκευής ενός e-shop αλλά και μετέπειτα, εφαρμόζουμε ποικίλες τεχνικές οι οποίες θα βοηθήσουν στη διάδοση, αναγνωρισιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και κατ΄ επέκταση στις μετατροπές των επισκεπτών σε καταναλωτές. Οι τεχνικές αυτές δεν περιορίζονται μόνο στο SEO αλλά και σε πολλές ακόμη.

Συνεπώς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε πολλά επιμέρους τεχνικά, λειτουργικά και αισθητικά σημεία τόσο κατά την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και στη συνέχεια με τη χρήση ποικίλων τεχνικών και εργαλείων που διαθέτουμε.

Τι προσφέρει ένα e-Shop σε μία επιχείρηση

Χωρίς Γεωγραφικούς Περιορισμούς

Πωλήσεις Χωρίς Γεωγραφικούς Περιορισμούς

Αύξηση Τζίρου

Αύξηση Τζίρου

24/7 ενεργό

24/7 ενεργό

Χρήσιμα Στατιστικά Δεδομένα

Χρήσιμα Στατιστικά Δεδομένα

Αναλογιζόμενοι την τέταρτη (4η) βιομηχανικής επανάστασης και με μοναδικό στόχο την ευημερία των πελατών μας, όταν στη Disolt σχεδιάζουμε ένα e-shop δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα εξής:

Ταχύτητα Φόρτωσης

Ταχύτητα Φόρτωσης

Τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμονής φόρτωσης μίας ιστοσελίδας είναι καίριας σημασίας για την εμπειρία του χρήστη.
Μία ιστοσελίδα που «καθυστερεί να ανοίξει» προϊδεάζει αρνητικά τον επισκέπτη για την μετέπειτα εμπειρία του στην πλοήγησή του.

Mobile Friendly

Mobile Friendly

Το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών με ποσοστά άνω των 80% σε πολλές περιπτώσεις επισκέπτονται ιστοσελίδες από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Λόγω της διαφοράς στο μέγεθος της οθόνης μεταξύ ενός κινητού και ενός Η/Υ καίριας σημασίας είναι η σωστή προσαρμογή των ιστοσελίδων στα κινητά τηλέφωνα, διευκολύνοντας τους επισκέπτες κατά την πλοήγησή τους.

User eXperience

User eXperience

Η εμπειρία του χρήστη (User eXperience) κατά τη διάρκεια της πλοήγησής του σε μία ιστοσελίδα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για το εάν θα φύγει στα πρώτα δευτερόλεπτα, εάν θα ξαναεπισκεφθεί την ιστοσελίδα και εάν θα αγοράσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία.

SEO Friendly

SEO Friendly

Υπάρχουν γνωστές και δημοφιλείς ιστοσελίδες και υπάρχουν και άγνωστες.
Προφανές είναι ότι οι γνωστές ιστοσελίδες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία ροή εσόδων στην επιχείρηση.
Το SEO είναι αυτό που θα κάνει μια ιστοσελίδα γνωστή και δημοφιλή.

Εμείς από τη μεριά μας για να σχεδιάσουμε το e-Shop σας ακολουθούμε μια διαδικασία με τα εξής βήματα

handshake

Ραντεβού & Συζήτηση

Μας ενημερώνετε για τις ανάγκες της επιχείρησης σας, καθώς και το τι έχετε σκεφτεί για την διαδικτυακή προβολή σας.
Εμείς αναλύουμε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε λύσεις.

develop

Σχεδιασμός & Υλοποίηση

Σχεδιάζουμε την δομή του νέου σας e-Shop, βασισμένo τόσο στους στόχους της επιχείρησης σας αλλά και στο κοινό το οποίο στοχεύεται. Επιπλέον, το γραφιστικό κομμάτι δίνει στο e-Shop τον τόνο που χρειάζεται για να γίνει ελκυστικό και προσιτό.

network

Δοκιμές & Δημοσίευση

Δοκιμάζουμε ότι το e-Shop σας είναι έτοιμo να υποστηρίξει τους μελλοντικούς επισκέπτες και είναι λειτουργικό σε όλες τις πτυχές. Έπειτα από την δικιά σας έγκριση, δημοσιοποιούμε το e-Shop στο διαδίκτυο.

Ιστορία του e-Commerce και των e-Shop

Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 90’ όταν με την ανάπτυξη του παγκόσμιου ιστού γεννήθηκε και μια νέα ιδέα, καινοτόμα για την εποχή, αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce). Αν και παλιότερα στην Αμερική το ηλεκτρονικό εμπόριο υπήρχε με άλλου είδους μορφή, η εφεύρεση του παγκόσμιου ιστού από τον Tim Berners-Lee, ήρθε να αναστατώσει την αγορά. Πολλές εταιρείες παρατηρώντας τις μελλοντικές ευκαιρίες που υπήρχαν κρυμμένες σε αυτή την εφεύρεση, επένδυσαν στον παγκόσμιο ιστό δημιουργώντας ιστοσελίδες προβολής προϊόντων, που όμως σου έδιναν την δυνατότητα να αγοράσεις απευθείας από την ιστοσελίδα. Αυτό το είδος ιστοσελίδων ονομάστηκε e-Shop. Η Amazon είναι μία από τις πρώτες που άδραξαν την ευκαιρία και το 1995 άνοιξαν το Amazon.com. Αν και για αρκετά χρόνια η εταιρεία δεν είχε ιδιαίτερα κέρδη και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, κρατήθηκε δυνατή και αποδείχθηκε πως το στοίχημα που έβαλε ο ιδρυτής της Jeff Bezos ήταν όχι απλά μια πολύ σωστή κίνηση αλλά μακροπρόθεσμα απέφερε τρομερά κέρδη τόσο στην εταιρεία του αλλά και στον ίδιο. (*σημειωτέο είναι πως ο Jeff Bezos είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος για το 2018 σύμφωνα με το Forbes).

Εκτός από την ιστορία όμως, τα νούμερα έρχονται να αποδείξουν κατά πόσο το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει επιδράσει τις ζωές μας και πόσο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης των ηλεκτρονικών πωλήσεων έχει ένα μέσο όρο 5,91% από το 2012 έως και το 2019. Αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στο διαδίκτυο για τις αγορές τους.

Λόγοι που οι καταναλωτές στρέφουν την προσοχή τους στις διαδικτυακές αγορές:
1. Εύρος τιμών σε διάφορα προϊόντα
2. Σύγκριση τιμών και προϊόντων
3. Κριτικές αξιολογήσεις από άλλους καταναλωτές
4. Ευκολία στην αγορά χωρίς να μετακινείται ο ίδιος ο καταναλωτής
5. Παράδοση του προϊόντος στον χώρο του

Η Ελληνική αγορά επωφελήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο 2018 καθώς για τα παρακάτω προϊόντα και υπηρεσίες τα νούμερα είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Προϊόντα και υπηρεσίες που αγοράστηκαν από το διαδίκτυο για το 2018 σε ποσοστά

digital-device-ecommerce-disolt
clothes-ecommerce-disolt
book-ecommerce-disolt
food-ecommerce-disolt
home-ecommerce-disolt
hotels-ecommerce-disolt
pills-ecommerce-disolt
processor-ecommerce-disolt
tickets-ecommerce-disolt
travels-ecommerce-disolt

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα e-shop

Στείλτε μας ένα email ή καλέστε μας