ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Disolt - Digital Solutions & Technologies

Ποιοι είμαστε

 • Χρήστος Στύλιος

  Χρήστος Στύλιος

  Executive Director & Web Engineer

 • Στέφανος Χουτρίδης

  Στέφανος Χουτρίδης

  Sales Director & Web
  Expert

Είμαστε μια εταιρεία Digital Marketing & Business Consulting

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της τέταρτης (4ης) βιομηχανικής επανάστασης, με κύριο γνώμονα την παροχή ενός συνδυασμού ψηφιακών υπηρεσιών και συμβουλών με ένα και μοναδικό στόχο… την ευημερία των πελατών μας.

Με έδρα το Γαλάτσι, στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να αυξήσουμε τον αριθμό των επιχειρήσεων που προβάλλονται στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων/e-Shop και Social Media, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη. Βήμα-βήμα χτίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας, αναλύοντας τις ανάγκες τους και παρέχοντας τους τις βέλτιστες λύσεις.

Disolt

Striving for Customer Excellence

Web Development

icon

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Δημιουργία μοναδικών Tailor Made ιστοσελίδων

icon

Κατασκευή e-shop

Πουλήστε τα προϊόντα σας διαδικτυακά

icon

UX Design

User eXperience Design

Digital Marketing

icon

Google Ads

Νο1 τρόπος διαφήμισης στο διαδίκτυο

icon

Facebook Ads

Διαφήμισε την εταιρεία σου στο Facebook

icon

Instagram Ads

Διαφήμισε την εταιρεία σου στο Instagram

Γραφιστικές Υπηρεσίες

icon

Logo Design

Σχεδιασμός λογοτύπων

icon

Branding

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

icon

Packaging Design

Σχεδιασμός ετικετών και συσκευασιών

Road Map to Digital Era

Όντας τo πρώτο βήμα μίας επιχείρησης για να μπει στον κόσμο του διαδικτύου είναι η δημιουργία μιας εταιρικής ιστοσελίδας, έτσι και ο κορμός των υπηρεσίων μας ξεκινάει από την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop.

Μία επιχείρηση μπορεί να προβάλει τόσο τις υπηρεσίες της – μέσω μιας εταιρικής ιστοσελίδας, όσο και τα προϊόντα της – μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δηλαδή e-shop.

Ωστόσο, για να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) χρειάζεται να έχουν Brand, δηλαδή ένα λογότυπο το οποίο θα είναι αντιπροσωπευτικό της εταιρείας σας και θα μένει στο μυαλό του κόσμου.
Η Disolt έχει τα γραφιστικά μέσα και τις γνώσεις να δημιουργήσει για εσάς την εταιρική σας ταυτότητα.

Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) χρειάζεται διαφήμιση, σε διάφορα κανάλια όπως στη μηχανή αναζήτηση της Google με τα Google AdWords, στο Facebook με τα Facebook Ads, στο Instagram με τα Instagram Ads.
Πέρα από το κομμάτι της πληρωμένης διαφήμισης, καίριας σημασίας είναι το SEO της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), καθώς είναι αυτό που θα καθορίσει σε ποια σελίδα κατά την αναζήτηση στο Google βρίσκεται η ιστοσελίδα σας.
Το SEO (Search Engine Optimization), δηλαδή η Βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο, γνώσεις και συστηματική ενασχόληση και παρακολούθηση στις αλλαγές που εφαρμόζει η Google και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης Bing, Yahoo κ.α. στους αλγορίθμους τους για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων.
Μια ιστοσελίδα με ισχυρό SEO θα είναι μέσα στα πρώτα αποτελέσματα μίας  οργανικής αναζήτησης (χωρίς πληρωμή).
Μια ιστοσελίδα με ισχυρό SEO έχει περισσότερη κίνηση, προβάλωντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε περισσότερους χρήστες του διαδικτύου, δωρεάν.

Η Disolt επιπλέον είναι σε θέση να δημιουργήσει εφαρμογές – Mobile Applications για smartphone κινητές συσκευές Android & iOS.
Τα τελευταία χρόνια ο όρος m-shop ακούγεται ολοένα και περισσότερο.

Τι είναι ένα m-shop? Είναι ένα e-shop σε εφαρμογή για Android & iOS.
Έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε αυτόνομες εφαρμογές οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες με τα e-shop.

Μέσα από την ποικιλία των υπηρεσίων μας μπορούμε να βελτιώσουμε και να αυξήσουμε τον αριθμό των επιχειρήσεων που προβάλλονται στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας ποικίλες τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων/e-Shop και Social Media, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη – User eXperience (UX).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Disolt

Στείλτε μας ένα email ή καλέστε μας