Χρειάζεται το SEO ?

 

Do I need SEO?

 

Είναι καλύτερα να αναρωτηθείτε εάν θέλετε να έχετε παρουσία στο Διαδίκτυο ή όχι. Αν θέλετε να έχετε παρουσία στο Διαδίκτυο τότε θα πρέπει να SEO (Search Engine Optimization).

Αλλά τι είναι SEO;

 SEO ή Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) είναι όλες εκείνες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται στη λίστα των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης όταν ο χρήστης πληκτρολογεί μια αναζήτηση.

Αυτό περιλαμβάνει μόνο τις δωρεάν ενέργειες, συχνά αναφερόμενες ως φυσικά αποτελέσματα. Οι αμειβόμενες ενέργειες ονομάζονται SEM (Search Engine Marketing) εκτελούνται μέσω υπηρεσιών όπως το Google Adwords μέσω της πολιτικής PPC (Pay Per Click) ή άλλων.

Για να εφαρμόσετε το SEO πρέπει να δημιουργήσετε κίνηση στον ιστότοπό σας. Συνήθως αυτό γίνεται με εφαρμογή διάφορων τεχνικών και εργαλείων, όπως το Google Analytics, εργαλεία Webmasters κλπ. Οι μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης στον κόσμο είναι το Google, το Bing και το Yahoo. Η θέση της ιστοσελίδα σας θα εμφανιστεί και θα ταξινομηθεί με βάση το πόσο καλό SEO έχετε κάνει.

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες SEO και SEM προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υποστήριξη
Back to Top