Επεξεργασία Βίντεο

videο edit

Τι είναι η επεξεργασία βίντεο;

Είναι η διαδικασία επεξεργασίας σύντομων βίντεο ή εικόνων για τη δημιουργία ενός νέου προϊόντως που ονομάζεται βίντεο. Η επεξεργασία συνήθως θεωρείται ότι αποτελεί ένα μέρος της διαδικασίας της παραγωγή βίντεο. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, αλλά πολύ δημιουργική και σημαντική. Σκεφτείτε λοιπόν τι είδους βίντεο χρειάζεστε;

• Αφαιρέστε ανεπιθύμητα υλικό
Η πιο απλή και συνηθισμένη εργασία στην επεξεργασία βίντεο είναι να αφαιρέσετε το ανεπιθύμητο υλικό. Πολλά βίντεο μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με την εξάλειψη κακών σημείων ή ανεπιθύμητων στιγμιοτύπων. Είναι σύνηθες για ένα βίντεο 2 λεπτών να έχει χρησιμοποιηθεί υλικό 60 λεπτών, ενώ πολύ συχνά χρειάζονται αρκετές εκδοχές ενός στιγμιοτύπου, όπου και θα επιλεγεί το καλύτερο κατά την επεξεργασία.

• Τι είδους χαρακτήρα θέλετε να δώσετε στο βίντεο;
Τα περισσότερα βίντεο εξυπηρετούν έναν σκοπό όπως η αφήγηση μιας ιστορίας ή η παροχή πληροφοριών. Η επεξεργασία είναι ένα σημαντικό βήμα για να διασφαλιστεί ότι το βίντεο ένα προτότυπο χαρακτήρα.

• Προσθέστε εφέ και μουσική
Αυτό είναι το WOW μέρος της επεξεργασίας. Μπορείτε να βελτιώσετε τα βίντεο, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε τη δημιουργικότητα, να συνδυάσετε τα πράγματα και να φτιάξετε ένα πολύ καλό προϊόν, προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υποστήριξη
Back to Top